Az Integrált Grafikus Felügyelet előnyeiA vagyonvédelem, behatolás elleni védelem kiemelt szerepet kap a vállalkozások mindennapjaiban. Ahhoz, hogy a lehető legjobb védelmet tudd biztosítani, szükség lehet egy olyan rendszerre, amelynél egy központi helyen megtalálható, irányítható minden szoftver, minden folyamat. Ezt a központi rendszert Integrált Grafikus Felügyeletnek hívják, és számos előnnyel rendelkezik a vállalkozások számára.

Egyszerű működtetés

Az Integrált Grafikus Felügyelet egyik legnagyobb előnye, hogy egy helyről lehet minden folyamatot irányítani, felügyelni. Ez nem csak jelentős időmegtakarítást jelent, hanem megkönnyíti az egyes folyamatok felügyeletét is.

Olyan dolgokra kell itt gondolni, mint pl. a videó megfigyelő rendszerek, a beléptető rendszerek, a tűzjelzők, a behatolásjelző rendszerek is össze vannak kötve, aminek köszönhetően egy helyről lehet őket irányítani.

Könnyű kiértékelés

Az egy helyről történő irányítás nem csak a működtetést, hanem az adatok kiértékelését is jelentősen megkönnyíti. A videó rögzítésnek köszönhetően, amikor megtekintjük a rögzített felvételeket, akkor azonnal össze lehet vetni a látottakat pl. a beléptetőrendszer rögzített belépéseivel. Ez az egyszerű kiértékelés különösen előnyös akkor, amikor valamilyen probléma jelentkezik. Pl. előfordul, hogy a kiépített biztonsági rendszerek ellenére eltűnnek vagyontárgyak. Ilyenkor, ha egy helyen lehet kiértékelni minden biztonsági rendszert, akkor könnyebb elkapni a tettest.